Ďalšia teen filmová romanca je na konci! Len pred pár týždňami si na Netflixe odbila premiéru posledná časť série To All The Boys a Lana Condor s Noahom Centineom si pri tejto príležitosti zaspomínali na natáčanie!

O poslednom dni: “Vďaka kamošom som prežila najkrajší pracovný deň ever,” hovorí Lana o tom, ako to na sete vyzeralo po poslednej klapke. “A potom som cítila, ako sa mi rozpadá srdce, pretože som vedela, že musím povedať Lare Jean zbohom. LJ toho pre mňa spravila tak veľa, že to zmenilo môj život. Priniesla mi kopec neskutočných príležitostí a konečne som mala pocit, že som našla svoje miesto v mojej komunite.”

O poslednej scéne s Noahom: “Tak trochu som sa mu v posledný deň vyhýbala,” spomína Lana. “Nechcela som ho vidieť a akceptovať, že sa to skutočne deje. Bolo to ťažké. Som neskutočne vďačná za Noaha a za to, že naše priateľstvo prežilo celé natáčanie. Bavil ma ako kolega aj ako človek a povedať mu zbohom, aj keď sme vedeli, že zostávame v kontakte, bolo nanič.”

Noahove pocity: “Je to taký smiech cez slzy,” hovorí Noah. “Ale ako v živote, všetko má svoj koniec.”

O rozhodnutí Lary Jean: “Poviem ti na rovinu, že som to v sebe ešte poriadne nespracovala,” hovorí Lana. “Jednotka a dvojka bola plná rozhodnutí o vzťahoch a chalanoch a o tom, ako si svoju polovičku LJ vlastne predstavuje. Bolo pre mňa dôležité, aby si v trojke vybrala samu seba. Chcela som, aby si vybrala svoju budúcnosť a sny a aby sa za seba postavila ako žena.”

O tom, ako kartami zamiešal Peter K: “Myslím, že som sa vďaka tejto sérii naučil veľa o empatii. Decká chcú vidieť dobrých ľudí a ich dobré, príjemné príbehy,” povedal Noah. “Viem, že veľa z Petra som vlastne ja, napríklad jeho smiech. Veľa jeho manierov sú moje maniere. Peter je proste beautiful a čistá postava, nie je badboy a aj keď je niekedy neporiadny, drží to v medziach normálnosti, navyše drží všetkých pokope. Preto som si ho zamiloval.”

O poslednom filme: “Bol to riadne emocionálny zážitok, pretože posledných pár rokov som si zažila množstvo krásnych ups a downs v mojom živote,” priznala Lana. “Milujem tie filmy a ľudí, ktorých som na tejto ceste strela, milujem ten príbeh. Vedieť, že poslednýkrát budem vo svojej izbe ako Lara Jean, že budem poslednýkrát v triede a na všetkých tých miestach, kde som trávila posledné tri roky, bola mega emocionálna nálož. Bude mi to moc chýbať.” 

Veľký rozhovor s Noahom a Lanou o poslednom filme To All The Boys nájdeš aj v aktuálnom čísle Kamoša!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.