V júli minulého roka sa Brooklyn Beckham zasnúbil s Nicolou Peltz. Svadba síce ešte nebola, na Nicole však Brooklyn do konca svojho života určite nezabudne. Minimálne kvôli tetovaniam na jeho tele, ktoré jej venoval. Dokopy ich má desiatky, no konkrétne už 5 sú na počesť Nicole. Predposledné tetovanie pre svoju snúbenicu si dal Brooklyn urobiť minulý október, keď si na krk zvečnil jej oči. Najnovšie mu do zbierky keriek pribudlo tetovanie s textom, ktorý je vyznaním lásky, ktoré mu Nicole v minulosti napísala.

„Môj večný chlapec, prečítaj si to vždy, keď sa budeš cítiť depresívne. Chcem, aby si vedel, ako hlboko milovaný si. Máš to najmilšie srdce, aké som kedy stretla a dúfam, že už žiadny môj deň nebude bez tvojej lásky. Myslím si, že si úžasný. Len vedz, že spolu dokážeme zvládnuť všetko, ak budeš dýchať pomaly a veriť. Navždy ťa milujem. Tvoja budúca manželka,“ napísala Nicole Brooklynovi, ktorý má toto vyznanie teraz už navždy na krku. Pod jej očami.

Brooklynove nové tetovania.

1 komentár

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.