Dalo by sa povedať, že Jimin z BTS a Taeyang z BIGBANG sú legendy K-Popu. A keď sa takéto dve veľké hviezdy spoja, nemôže z toho vzísť nič zlé. Ich spoločná novinka VIBE vyšla pri príležitosti comebacku Taeyanga, ktorý po šiestich rokoch prichádza s novou hudbou. Comebackový song VIBE začal vznikať asi pred dvomi rokmi a Taeyang je rád, že ho vydal práve v spolupráci s Jiminom.

„Minulý rok som bol pozvaný na niekoľko akcií a stretol som sa s členmi BTS. Nakoniec som sa stretol s Jiminom, a keď sme sa rozprávali, prirodzene sme hovorili o tom, ako by bolo pekné spolupracovať na hudbe. Pozval som ho teda do štúdia, aby so mnou pracoval na tejto skladbe,“ spomína Taeyang na to, ako došlo k tejto spolupráci. Novinka VIBE vyšla aj s klipom, ktorého natáčanie si obaja umelci užili, rovnako ako promo fotenie na obálku singlu, ktorého výsledky prekonali ich očakávania.

Hviezdam K-Popu sa venujeme aj v prvom tohtoročnom Kamošovi, ktorý je už v predaji!

1 komentár

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.