Ak si si ešte nezamiloval/a prerábku muzikálu HSM, je najvyšší čas! Zo seriálu aktuálne existujú 2 sezóny, no a streamovací gigant Disney+ dal už zelenú aj 3ke! Čo o nej vieme?

V septembri sme sa dozvedeli skvelé správy: natáčanie šouky sa presunie zo Salt Lake City rovno do Los Angeles a tvorcovia neskrývali nadšenie z toho, že štúdio presúva projekt bližšie k srdcu Hollywoodu!

Pôvodná trilógia odštartovala kariéru Zaca Efrona či Vanessy Hudgens, no a tá nová nám dala minimálne Joshua Bassetta či Oliviu Rodrigo. Seriál sleduje osudy stredoškolských študentov, ktorí nacvičujú rôzne školské muzikály. V jednotke decká predstavili pôvodný príbeh HSM, v dvojke zase klasiku Kráska a zviera, no a akého muzikálu sa dočkáme v pokračovaní, zatiaľ nevieme! Okrem známych piesní sa v šouke objavujú aj originálne songy, napríklad The Rose Song či Let You Go

Nové HSM nám už stihlo naservírovať samostatnú tvorbu talentovanej Olivie Rodrigo. Haluz je, že Nini, ktorú hrá v seriáli, dostala na konci dvojky jedinečnú ponuku stať sa hviezdou a pracovať na vlastnej sólovej kariére. Šikovní scenáristi si tak zaistili dôvod, pre ktorý s Ninou v ďalšej série môžu, ale aj nemusia rátať!

„Fakt netuším, kde bude moja kariéra o 5 či 10 rokov. Som vďačná za to, že môžem pracovať. Myslím, že sa chcem koncentrovať na hudbu a projekty, ktoré ma budú baviť,“ povedala tajomne, no a len nedávno vyšlo najavo, že sa Nini objaví aj v 3. sérii!!! Joshua Bassett tiež potvrdil, že sa na návrat na pľac trojky „veľmi teší“. Premiéry sa nová séria dočká ešte v tomto roku!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.