Riverdale: Prečítaj si rozhovory s tvojimi idolmi!

1
2736
EWnocaption

KJ APA

RIVERDALE_082717_082717_SHO.JPG

K: Čím na teba tvoja postava Archie urobila najväčší dojem?
KJ APA: Archie chce urobiť všetkých ľudí naokolo šťastnými. Stále myslí na svoje kamošky a kamošov viac, než na seba. Je to od neho veľmi pekné.

K: Z tvojho rodiska si sa odsťahoval ako 18-ročný. Ako si zvládol takú zmenu?
KJ APA: Na začiatku som sa cítil ako outsider. Keď sme začali robiť na Riverdale, všetci boli z Ameriky alebo z Kanady, len ja som bol z Nového Zélandu. Ale ponoril som sa do tej kultúry, ktorou tu žijú a všetko šlo pekne, ľahko a rýchlo. Po presťahovaní bol pre mňa ale obrovský kultúrny šok akcent Američanov. Ešte stále je to pre mňa zvláštne, keď musím hovoriť týmto akcentom, hh!

K: Čo ty a vzťahy?
KJ APA: Počas dospievania som nemal veľa vzťahov a dievčat. Myslím, že moje očakávania boli príliš vysoké…

K: Minulý rok si sa v jednom rozhovore vyjadril, že nehľadáš vzťah. Ako je to teraz?
KJ APA: Samozrejme som sa odvtedy zmenil. Chcem povedať, že nezáleží na tom, či práve hľadáš vzťah alebo nie, pretože to nezáleží od nás, kedy stretneme lásku svojho života!

LILI REINHART (Betty)

 lili reinhart

K: Ako na teba zapôsobila tvoja postava Betty?
LILI REINHART: Bola vždy veľmi láskavá a trpezlivá voči ostatným ľuďom, ale ja takáto nie som. Som viac asociálna a spoločnosť či párty veľmi nevyhľadávam. Takže zatiaľ čo Betty je viac naklonená tomu ísť von alebo niekam do spoločnosti, ja radšej ostanem doma a prečítam si nejakú knihu.

K: Zmenilo ťa nejako hrať postavu, ktorá je v tomto opakom teba?
LILI REINHART: Teraz, keď mám 21, niekde v mojej hlave je hlas, ktorý mi hovorí – hey, máš 21! Choď sa baviť! A tento hlas niekedy počúvnem, keď ostanem von dlhšie, ako by som mala, ale stále poznám svoje limity. Kamoši z Riverdale majú ale dosť veľký vplyv na môj sociálny život. Práve oni ma povzbudili, aby som sa dostala zo svojej malej bubliny a som im za to vďačná!

K: Rozhodla si sa nevyjadrovať k svojmu vzťahovému životu. Je to výzva?
LILI REINHART: Neustále sa ma na to ľudia pýtajú. No jednoducho som urobila toto rozhodnutie a takto je to fajn. Volá sa to súkromný život – je to niečo moje, niečo špeciálne a posvätné. Moje vzťahy sú medzi mnou a niekým, s kým som, nie medzi mnou a svetom!

COLE SPROUSE (Jughead)

cole sprouse

K: Jughead sa často cíti ako outsider. Cítil si sa tak niekedy aj ty?
COLE SPROUSE: Jasné! Ako mladší som nechodil do školy, ale učil som sa doma. Bol som tam len ja a môj brat. Takže som sa bál, ako sa zaradím do života a ako si nájdem kamošov. Myslím, že počas dospievania si každý prejde určitou časťou života, kedy sa ako outsider cíti…

K: Akú vzťahovú radu by si dal svojmu mladšiemu JA?
COLE SPROUSE: Relaxuj! Strávil som veľa času tým, že som chcel byť niekým vnímaný ako playboy, pričom ten človek trávil 90% svojho dňa hraním videohier.

K: Akú veľkú vec máš v pláne v blízkej budúcnosti urobiť?
COLE SPROUSE: Definitívne si dávam pauzu od sociálnych sietí. Čakám už len na nejakú divnú vec, ktorá sa na sieťach stane a hneď potom som rozhodnutý odísť z nich!

CAMILA MENDES (Veronica)

camila

K: Ako si sa zmenila, odkedy si bola na strednej?
CAMILA MENDES: Na strednej som vždy mala nejakého frajera. A to nebolo veľmi v poriadku. Tak veľmi som chcela mať stále niekoho okolo seba, že keď som ostala na chvíľu sama, cítila som sa vystrašene. Teraz som v bode, kedy si neskutočne užívam práve chvíle, kedy môžem byť sama! To ale neznamená, že sa bránim randeniu. Som otvorená láske, ale nie je to už mojou prioritou.

K: Čo pre teba znamená, že tak ako ty, aj tvoja postava Veronica je latina?
CAMILA MENDES: V Amerike žije veľa ľudí z Latinskej Ameriky a som rada, že ich môžem reprezentovať. Raz, keď som vychádzala z lietadla, stretla som dievča, ktoré ma s plačom objalo a povedalo mi: ‚Je to tak inšpiratívne vidieť Brazílčanku ako som ja, v televízii.‘ Bol to pre mňa veľmi potešujúci moment!

K: Už niekoľkokrát si rozprávala o svojom boji so svojou postavou. Ako si na tom teraz?
CAMILA MENDES: Vždy som si bola neistá ohľadom môjho žalúdka a trpela som poruchou príjmu potravy. Jedla som len zeleninu, žiadne sacharidy ani tuky a štíhle dievča vedľa mňa jedlo v Mekáči a v živote nebolo v posilke. Myslela som si, že pre seba jednoducho nerobím dosť veľa. Našťastie som začala chodiť na terapie, svoje problémy so vzhľadom som nechala tak a vyrovnala som sa s mojím typom krásy. Každé telo je odlišné a každé telo má iné krivky. To však nemá nič spoločné s tým, KTO ste!

K: Ako by si opísala kamarátstvo vás hercov z Riverdale?
CAMILA MENDES: Všetci sme veľmi odlišní a svojim spôsobom sme zrkadlom Archieho gangu. Sme ako rodina v zmysle, že sme sa sami seba navzájom nevybrali. V inom svete by sme možno neboli všetci kamarátmi. Ale Riverdale nás všetkých spojil.

MADELAINE PETSCH (Cheryl)

madelaine

K: Čo ťa prekvapilo na osobnosti tvojej postavy Cheryl?
MADELAINE PETSCH: Aká je starostlivá! Aj keď to ukazuje zvláštnym spôsobom, vždy som prekvapená, ako s a stará o ostatných ľudí.

K: Aký bol tvoj stredoškolský život?
MADELAINE PETSCH: Vyrastala som vo veľmi malom konzervatívnom meste vo Washingtone. Každý mal rovnaké vierovyznanie, nakupoval v rovnakom obchode a každého rodičia vyrastali spolu. Moji rodičia sa tam presťahovali z Afriky, takže sme boli odlišní. Cítila som sa trochu ako čudáčka. S mojim bratom sme sa roky snažili zapadnúť tam.

K: Akú radu by si dala svojmu mladšiemu ja?

MADELAINE PETSCH: Aby som mala viac odvahy prijať, že som unikátna, pretože to je to, čo ma robí úspešnou. A aby som sa nehanbila dať si pred niekým dole mejkap pred spaním. Keď som s niekým chodila, vždy som s ním chodievala spať nalíčená, hh!

CASEY COTT (Kevin)

casey

K: Vieš sa nájsť v niektorej z postáv Riverdale?
CASEY COTT: Myslím si, že kúsok seba môžete nájsť v každej postave. Pamätám si, že na strednej som sa cítil trochu ako Jughead – bol som trochu divný a citlivý.

K: O čo si sa na strednej najviac usiloval?
CASEY COTT: Najskôr som chcel byť veľmi športovcom, pretože všetci moji kamoši boli. Skúsil som asi 5 športov, no v každom som bol najslabší. Môj brat a sestra hrali v divadle. Mama chcela, aby som to skúsil tiež a tak mi zaplatila kurz herectva. Bolo to veľmi cool. Bol som nadšený z toho, že som našiel niečo, čo sa mi páčilo a v čom som bol dobrý!

K: Prítomnosť tvojej postavy znamená veľa pre reprezentáciu LGBT. Aké sú na to reakcie?
CASEY COTT: Ľudia to berú tak, že Kevin je zdrojom svetla v tmavom meste. Vyzerá to tak, akoby všetko, čo sa udeje v Riverdale, je tá najhoršia vec, aká sa kedy stala, ale potom príde Kevin a robí si srandu zo všetkých tých šialených vecí, ktoré sa dejú!

ASHLEIGH MURRAY (Josie)

ashleigh

K: Ako sa cítiš, keď ľudia hovoria, že tvoja postava Josie by mala dostať v seriáli viac priestoru?
ASHLEIGH MURRAY: Lichotí mi to a milujem túto podporu. Ale máme veľa postáv, takže je ťažké dať každému dostatok priestoru. Každopádne by som ľuďom veľmi rada dala viac Josie!

K: Ako sa zmenil tvoj sociálny život po odštartovaní Riverdale?
ASHLEIGH MURRAY: Jeden z mojich najväčších problémov je, že každý ma môže kdekoľvek označiť a hovoriť o mne zle. Viem však, že najlepšia vec, akú môžem urobiť, je ignorovať to!

K: Aký je najväčší rozdiel medzi tebou dnes a tebou na strednej?
ASHLEIGH MURRAY: Keď som vyrastala, nikdy som sa necítil pekná, pretože som vyzerala úplne inak, ako ostatní. Našťastie som našla spôsob, ako sa so sebou cítiť spokojná – hlavne v súvislosti s mojimi vlasmi. Zameriavam sa na kreativitu a skúšam veci, ktoré ešte nikto neskúsil!

1 komentár

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.