ELLA A ČIERNY JAGUÁR od dnes v kinách!

0
168

Do kín prichádza veľké dobrodružstvo, ktoré sa odohráva priamo v srdci amazonského pralesa. Na jeho začiatku stojí nevšedné priateľstvo dievčaťa a čierneho jaguára. Podarí sa Elle na jeho konci zachrániť svojho štvornohého priateľa a vytrhnúť ho z pazúrov pytliakov?!

Ella vyrastá v amazonskom pralese, kde jej otec pracuje ako lekár. Jedného dňa nájde stratené mláďa vzácneho čierneho jaguára, ktoré by bej jej pomoci zahynulo. Zoberie ho domov a ujme sa ho. Medzi ňou a Hope, ako mláďa pomenuje, vzniká silné puto a väčšinu času trávia spolu skoro ako súrodenci.

Keď má Ella šesť rokov, do jej života vstúpi tragická udalosť a musí sa presťahovať do New Yorku. Nešťastná opúšťa prales aj svoju najlepšiu kamarátku…

Ani tisícky kilometrov a osemročné odlúčenie nedokážu pretrhnúť silné puto medzi nimi a keď sa Ella dozvie, že prekrásnej prírode a miestu, kde s Hope vyrastala, hrozí zánik a Hope sa ocitá v smrteľnom nebezpečenstve, neváha ani sekundu a okamžite sa vydáva na návrat do pralesa. Napriek dramatickým okolnostiam sa obe šťastlivo stretávajú a aj keď boli roky odlúčené, teraz už divá šelma Ellu spoznáva a teší sa, že sú opäť spolu.

Ich šťastie a radosť zo stretnutia však netrvá dlho. Na stopu sa im dostanú lovci a pašeráci divých zvierat, ktorým sa do cesty je lepšie nepliesť. Navyše – vzácny čierny jaguár je pre nich mimoriadne cenným úlovkom! Obe kamarátky sa musia postaviť voči mocnejšiemu nepriateľovi a nikto dopredu nevie, ako to dopadne!

HRAJÚ: Emily Bett Rickards, Lumi Pollack, Paul Greene, Kelly Hope Taylor, Amanda Ip, Wayne Charles Baker.

Film nakrútili tvorcovia nádherných snímok MIA A BIELY LEV a VLK A LEV.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.