Prequel k obľúbenému seriálu STRANGER THINGS je už na ceste! Až na to, že nebude seriál, ale divadelná hra! Trailer už visí na nete, no a ak by si to náhodou chcel/a vidieť, od 17. novembra hru uvedú v londýnskom divadle Phoenix. Hra „ťa vezme hneď na začiatok príbehu Stranger Things“ a má napovedať, ako seriál napokon skončí! 😮

Filmovačka poslednej série sa ináč mala začať v máji, napokon sa posúvala kvôli problémom s produkciou, no a keďže hollywoodski herci aj scenáristi aktuálne štrajkujú, tak skoro sa Eleven s chalanmi a Vecnom na pľac isto nedostanú! Rátaj s tým, že premiéra poslednej série môže meškať aj celé roky!


Značky ako POBREŽNÁ HLIADKA, HVIEZDNA BRÁNA, ROBOCOP či PRAVÁ BLONDÍNKA sa dočkajú seriálových reštartov na Amazon Prime! Štúdio pripravuje tiež pokračovanie Ružového pantera, Sedem statočných či Poltergeista! Tiež sa zdá, že medzičasom nalomilo Sylvestra Stallona na seriálového ROCKYHO!!


Ďalší filmový STAR TREK predsa len bude! Namiesto partie okolo Chrisa Pinea sa však dočkáme spin-offu seroša Star Trek: Discovery s názvom SECTION 31! Hlavnú rolu si strihne Michelle Yeoh ako cisárovná Philippa, film dorazí na streamovačku Paramount+!


RÝCHLO A ZBESILO 10 vzalo kiná útokom a hoci malo pôvodne slúžiť ako prvá časť veľkého 2-dielneho finále celej ságy, teraz je všetko inak! Vin Diesel naznačil, že by namiesto 2 filmov mohli doraziť rovno 3, takže by šlo o celú finálnu trilógiu! 

Aktuálne filmové a seriálové novinky nájdeš aj v novom vydaní Kamaráta!


pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.