Rodinka sa rozrastá! Ian Somerhalder a jeho manželka Nikki Reed privítali na svete svojho druhého potomka. Okrem dcérky Bodhi im tak odteraz bude robiť radosť aj čerstvo narodený chlapček, ktorého meno zatiaľ neprezradili. Ian, ktorý sa preslávil vďaka Upírskym denníkom, svojej manželke a matke svojich detí verejne poďakoval. „Ďakujem ti, Nikki, za tento úžasný dar,“ napísal.

„Ďakujem ti za tohto neuveriteľného človiečika a za to, aká si neuveriteľná mama. Ďakujem ti za to, ako tvrdo makáš na tom, aby si si splnila svoje sny,“ vyjadril sa Ian, čím narážal na sen Nikki o veľkej rodine. Okrem neho sa k fanúšikom prihovorila aj ona. „Tieto dni by som mohla označiť za tie najkrajšie v mojom živote,“ prezradila po pôrode Nikki, ktorá sa rozhodla priviesť svojho synčeka na svet doma. „Narodil sa doma do vody, obklopený láskou. Moje srdce sa v tom okamihu dvojnásobne zväčšilo,“ napísala nadšene a každému poďakovala za podporu, ktorú posielame aj my a prajeme celej rodinke hlavne veľa zdravia.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.