Bude rovnako dobrý, ako ten predošlý? Aj tieto otázky sa vynárajú v spojitosti s novým albumom Olivie Rodrigo, ktorá za svoje debutové CD Sour z roku 2021 získala Grammy. Vydanie jej novej dosky s názvom GUTS je naplánované na 8. septembra tohto roku a Olivia naň láka zverejnením titulného singlu Vampire. Ten vznikol ešte počas zimy a teraz bol zverejnený aj s oficiálnym videoklipom.

„Originálnu verziu som napísala na klavíri v decembri minulého roka a naozaj sa mi páčila. Pamätám si, ako som to písala a cítila, že je v tom niečo špeciálne,“ vyjadrila sa k svojej novinke. „Na produkcii tejto skladby sme pracovali celkom dlho. Síce nám to trvalo dlhšie, ale som spokojná s tým, ako to vyšlo. Keď sme s producentom dávali môj nový album dokopy, prichádzali sme s kopou skladieb, ktoré sa nám naozaj páčili, ale táto mi vždy utkvela v pamäti ako niečo, pri čom som mala pocit, že to ctí moje spevácke a skladateľské korene,“ tvrdí Olivia, ktorá verí, že táto skladba pomôže ľuďom vysporiadať sa so všetkými ľuďmi, ktorí im pijú krv.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.