Značka Calvin Klein sa môže pochváliť tým, že jej novou tvárou sa stal člen obľúbenej K-Pop skupiny BTS. Tým členom je Jungkook, ktorý nafotil a natočil čiernobielu kampaň na jarnú kolekciu tejto celosvetovo známej značky, ktorú má v obľube aj on sám.

Už dlho som fanúšikom značky Calvin Klein a som nadšený, že som jej najnovším globálnym ambasádorom. Toto partnerstvo je veľmi špeciálne, pretože dedičstvo a hodnoty značky Calvin Klein vo mne rezonujú,“ povedal Jungkook a pokračoval: „Moja hudba je spôsob, akým komunikujem so svojimi fanúšikmi po celom svete a toto partnerstvo vnímam ako príležitosť spojiť sa s nimi novým spôsobom. Som neskutočne nadšený, že ľudia uvidia moju novú stránku v mojej prvej kampani.

Jungkook priznal, že značku Calvin Klein spoznal ešte v období, keď sa presťahoval do Soulu. „V tom čase som nepoznal veľa dizajnových značiek, ale Calvin Klein som poznal najmä pre charakteristickú spodnú bielizeň. Odvtedy je to moja obľúbená značka, ktorú stále nosím,“ prezradil.

Aj keď doposiaľ nosil od Calvin Klein prevažne spodné prádlo, po odštartovaní ich spolupráce sa zamiloval aj do iných kúskov tohto brandu. „Keď som fotil a natáčal túto kampaň, bolo to prvýkrát, čo som si obliekol džínsy tejto značky. Cítil som sa v nich pohodlne a sebaisto. Myslím teda, že by som ich mal nosiť častejšie,“ priznal spevák.

Jungkook je rád, že ho na túto spoluprácu oslovili a tvrdí, že bez ohľadu na to, či by bol ambasádorom tejto značky, alebo nie, jej kúsky by nosil pre jej kvalitu a nadčasové dizajny tak či tak. „Moje Calvins pozdvihujú môj každodenný život,“ uzavrel.

K-Popu a jeho hviezdam sa venujeme aj v aktuálnom Kamošovi, kde na teba čaká aj plagát BTS!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.