Možno to pre teba bude prekvapivé, ale existuje množstvo celebs, ktoré síce majú rovnaké priezvisko, ale v skutočnosti nie sú rodina, a to ani len vzdialená! Napríklad taká Camila Mendes musela už viackrát vysvetľovať, že je samostatná jednotka a nie fanúšikovským snom venovaným Shawnovi Mendesovi a Camile Cabello! „Volám sa Camila Mendes, no a potom je tu aj speváčka Camila Cabello a spevák Shawn Mendes. Zdá sa, že decká si myslia, že môj twitter je fanovský účet pre tento vzťah!“ sťažovala si pred časom. „Je to funky, pretože Camila Mendes je napr. v Brazílii veľmi populárne meno. Do istej miery ten zmätok aj chápem.“

Camila si so svojím menovcom Shawnom nie je blízka, zato herečka Joey King má s modelkou Jaime King skvelý vzťah — a to aj napriek tomu, že nie sú príbuzné! „Jej šatník je doslova tá najväčšia vec na svete! Kopec ľudí si myslí, že sme pokrvná rodina, v skutočnosti nie sme. Ale chceme byť,“ povedala hviezda The Kissing Booth! 

Camila a Joey sa tak pripájajú k ďalším hviezdam, ktoré pravdepodobne riešia rovnaký zmätok zo strany svojich fanúšikov. Taká Selena Gomez tiež zdieľa priezvisko so španielskou popovou speváčkou Becky G (Becky Gomez), no rodinou nie sú! A čo Ross Lynch? Má rovnaké priezvisko ako hviezda Harryho Pottera Evanna Lynch – ale nie, nie sú ani len bratranci. 

V skutočnosti je v Hollywoode menovcov, ktorí nie sú pokrvnou rodinou, oveľa viac! Jennu Ortega poznáš zo seriálovej Wednesday, zatiaľ čo Kenny Ortega je režisér a choreograf, ktorý sa preslávil vďaka sériám ako HSM, Descendants či Hocus Pocus! Millie Bobby Brown poznáš zo seroša Stranger Things, Chris Brown je spevák a príbuzní fakt nie sú. Katy Perry netreba predstavovať, na Matthewa Perry si spomenieš, keď budeš najbližšie sledovať seroš Priatelia. Ani spisovateľa Suzanne Collins a herečka Lily Collins nie sú príbuzné! Šokantné, že?

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.