Premiéra novej série Zaklínača je už za rohom a my sme pre teba zobierali všetky dôležité info, ktoré pred zhliadnutím nových dielov musíš vedieť!

V pokračovaní si zahrajú všetci starí-známi, vrátane herečky Anye Cholotra, ktorá hrá Yennefer! Fanovia zostali po konci jednotky šokovaní, keď Yen zomrela — popravde je však nažive a podľa trailerov aj veľmi akčná! 

K pôvodnému castu sa pridá viac ako desiatka nových postáv a hercov – najznámejším z nich je Kristofer Hivju, ktorý svojho času hviezdil v Hre o tróny! Tešiť sa môžeš tiež na legendárneho Zaklínača Vesemira a, samozrejme, aj na nové monštrá!

O čom bude príbeh dvojky? „Geralt z Rivie si myslí, že Yennefer je mŕtva, a tak princeznú Cirillu vezme na najbezpečnejšie miesto, aké pozná ešte z detstva — Kaer Morhen. Kým sa za hradbami pevnosti hašteria o moc králi Kontinentu, elfovia, ľudia a démoni, Geralt musí ochrániť jeho princeznú pred omnoho väčším nebezpečenstvom: jej vlastnou mocou!“ píše Netflix na svojom webe. Od tvorcov ešte vieme, že story novej série sa bude točiť okolo Geralta, ktorý sa stotožňuje s úlohou otca Cirilly, ich namáhavú výpravu do Kaer Morhen a začiatok jej náročného tréningu! 

Pikoškou je, že Geralt toho v dvojke narozpráva omnoho viac! „Myslel som si, že rozpráva menej, pretože veľa premýšľa. V jednotke to bol úmysel,“ vysvetľuje herec Henry Cavill, ktorý hrá Zaklínača. „Ale teraz bude Geralt doma, vo svojej pevnosti a medzi ľuďmi, ktorých pozná. Bude to funky!“

Netflix ináč medzičasom odklepol aj 3. sériu a nám nezostáva nič iné, len dúfať, že sa jej dočkáme už čoskoro!

Ak ešte nevieš, čo sledovať túto zimu, v najnovšom Kamošovi nájdeš dvojstranu perfišných filmových aj seriálových tipov!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.