Séria filmov High School Musical bola pred rokmi obrovským hitom Disney. Spojenie romantiky, zábavy a hudby si získalo najmä mladšie ročníky a vďaka nemu sa zo Zaca Efrona a Vanessy Hudgens stali svetové hviezdy. Aj keď od premiéry posledného pokračovania filmu ubehlo už 14 rokov, stále je možné, že by sa fanúšikovia mohli dočkať ďalšieho pokračovania. Na otázku, či by si chcel Zac Efron zopakovať rolu Troya Boltona, odpovedal jednoznačne: „Keby sa naskytla príležitosť opäť spolupracovať s tým úžasným tímom, šiel by som do toho!“

A chalanisko toho pre eNews povedal ešte viac. „Moje srdce ostalo s nimi, takže by to bolo neuveriteľné. Dúfam, že pokračovanie natočíme. Myslím si, že by sa do toho každý rád zapojil,“ prezradil. A ako by to asi mohlo vyzerať? Keďže majú už obaja hlavní hrdinovia cez 30 rokov, na filmovom plátne v pokračovaní High School Musical by sa mohli objaviť už ako manželia alebo rodičia. Všetko sú to ale zatiaľ iba domnienky a štvrtá časť zatiaľ nie je potvrdená. Ale, človek nikdy nevie.

Zac Efron ako Troy Bolton v High School Musical.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.