Nový film od Netflixu s názvom 365 dní je erotická dráma, ktorú veľa ľudí prirovnáva k slávnej trilógii 50 odtieňov. Poľský film bol natočený podľa knižného spracovania od autorky Lipińska Blanka a nechýbajú v ňom sexi a charizmatické postavy, mafiánske praktiky a tvrdý sex. Možno aj vďaka tomu sa stal na obľúbenej streamovacej službe takmer okamžite hitom.

Príbeh je o hotelovej manažérke Laure (Anna Maria Sieklucka) a gangsterovi Massimovi (Michele Morrone). Massimo prvýkrát zahliadol Lauru v okamihu, kedy jeho otca zastrelili a odvtedy bol rozhodnutý nájsť ju. 5 rokov po smrti jeho otca Massimo Lauru nachádza na letisku na Sicílii a neverí svojim očiam.

Následne Lauru unesie do svojho sídla a povie jej, že má 365 dní, aby sa do neho zamilovala. Pokiaľ sa tak nestane, po roku môže voľne odísť. V Massimovom svete má úplne všetko – okrem slobody.

Pokiaľ obľubuješ sexuálne napätie, erotické scény a takmer dokonalo vyzerajúcich hercov, tento film je pre teba to pravé!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.