Pred pár mesiacmi sme ti priniesli zoznam top teen filmov, ktoré musíš vidieť, no a teraz máme pre teba zoznam najlepších seriálov, aké boli kedy pre teens natočené. Ready?

EUPHORIA ťa zoznámi s Rue (Zendaya), 17-ročnou holkou závislou na drogách, ktorá sa vracia domov z odvykačky, ako inak, nevyliečená. Euphoria rozumie, že teen roky sú jednými z najťažších v živote a s ničím sa nebabrá. Závislosti, násilie, sociálne siete, neistoty, prvé lásky a omnoho viac nájdeš zatiaľ v jedinej sérii na HBO. Mega správou je, že ďalšia je už v produkcii!

SEX EDUCATION: Vieš si predstaviť, že sa tvoja mamka živí ako sexuálna terapeutka? No, v živote stredoškoláka Otisa to nie je žiadna novinka. Hoci sa v škole kariérou svojej mamči moc nechváli, za ten čas nahromaždil toľko poznatkov o sexe, že ich rád ponúka aj vlastným spolužiakom. Seriál má na Netflixe taký úspech, že mu rovno odklepol 3. sériu!

O.C. CALIFORNIA je klasika spred rokov, ktorú začneš pozerať a už ťa nepustí. Zoznám sa s Marissou, Ryanom a Ryanovým ufúľaným tanktopom! Ryan je odpadlík, ktorého polícia prichytí pri krádeži auta. Jeho verejný obhajca Sandy v mladíkovi vidí seba samého, a keď Ryana matka vyhodí z domu, rozhodne sa mu pomôcť a vezme ho k sebe. S manželkou a synom Sethom žijú v prepychovej vile. Kartami zamieša sexi susedka aj nový nevlastný braček. Podarí sa Ryanovi zapadnúť do novej luxusnej reality, či? Seriál má 4 série a 92 častí!

TEEN WOLF: Ak si ešte nikdy nevidel/a túto supernaturálnu showku od MTV, trošku ti ju priblížime. Stredoškoláka uhryzne na prechádzke v lese vlkolak a on potom nevie, či je človek, či je vlkolak alebo čo vlastne. Očividne ho — a jeho naj kamoša — táto transformácia namočí do poriadnej šlamastiky. Seriál naštartoval kariéry Tylera Poseyho a Dylana O’Briena, čaká na teba 6 sérii a rovných 100 epizód! Enjoy!

Ktorý teen seriál je tvoj najobľúbenejší? Napíš nám do komentov!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.