Už sme informovali o tom, že Harry Styles sa stal prvým mužom, ktorý sa sólovo objavil na titulke magazínu Vogue. V photoshoote pre tento časák bol prevažne v sukniach, k čomu sa negatívne vyjadrila politička a aktivistka Candace Owens. Chýba mu podľa nej mužnosť!

Neexistuje spoločnosť, ktorá by dokázala prežiť bez silných mužov. Východ to vie. Na západe čelia naši muži neustálej feminizácii a zároveň sa naše deti učia marxizmu. To nie je náhoda. To je priamy útok. Vráťte nám mužných mužov,“ napísala v reakcii na Harryho fotky. Ten na to reagoval svojsky a najnovšie sa postavil pred objektív magazínu Variety – a to opäť v ženských šatách, s nevinným výrazom a banánom v ústach. Keď túto fotku postol na svoje sociálne siete, do popisu výsmešne napísal slová Candace Owens: „Vráťte nám mužných mužov.“ Daj nám v komentoch vedieť, čo si o tomto spore myslíš.

Ešte stále je v predaji špeciálne dvojčíslo Kamoša, v ktorom máš aj plagát One Direction.

1 komentár

  1. Myslím si že je to úplná hovadina. Je jedno kto si čo oblečie. Sukne alebo nohavice sú pre každého. Navyše v starovekom grécku boli sukne prejavom mužnosti a nohavice ženskosti. Nezhodujem sa s Candace Owens. Jej výrok je smiešny a hlúpy.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.