Svet považuje Marilyna Mansona za naozaj rozumnú celebritu a jeho časté vyjadrenia k aktuálnym témam si ľudia berú k srdcu. Marilyn sa v rozhovore pre Consequence Of Sound zamýšľal nad odvrátenou stranou karantény a sociálnej izolácie.

Je to pre mňa kúsok nádeje, že možno, ak sa všetci prestaneme zaoberať negatívnymi prvkami našej kultúry, môže nás to spojiť. Nechcem znieť ako John Lennon, je to len koncept. Myslím, že teraz je ten pravý čas, kedy by sa ľudia odlišných kultúr, životných štýlov, veku, osobností, pohlavia, rás a čohokoľvek iného, ​​dokonca aj náboženstva, mali prinajmenšom aspoň zhodnúť, že toto musíme skúsiť zvládnuť spolu,“ tvrdí Marilyn.

„A ak čokoľvek, čo som naspieval, niekomu pridá na duševnom zdraví a spokojnosti, bolo by to dobré, pretože ma skutočne znepokojuje, aký účinok na duševné zdravie človeka môže mať dlhý pobyt doma.“ A Marilyn naozaj vie, o čom hovorí. „Ja sám sa s týmito problémami stretávam celý svoj život. Moja mama mala schizofréniu a iné ťažkosti, ktoré boli roky nediagnostikované. Viem, že pre ľudí, ktorým sa nedostáva riadnej podpory a pozornosti od ich rodiny alebo zdravotníkov, môže byť toto obdobie skutočne náročné,“ uzavrel spevák. Ak ti k psychickej pohode dopomáha Marilynova hudba, dobrou správou je, že pred pár dňami uzrel svetlo sveta jeho nový album We Are Chaos.

Cover Marilynovho nového CD.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.