Jeseň sa nezadržateľne blíži, no stále máš čas na to, aby si z top mesiacov v roku vyťažil/a čo najviac! 

1: Upeč niečo s mamkou! Koncom leta dozrieva v záhradách kopec ovocných mňamiek — ideálny čas na chill s rodičmi či starými rodičmi. Vyžmýkaj z toho čo najviac a upečte si koláč z detstva, ktorý si miloval/a! 

2: Naplánuj si perfektné rande! Máš frajera a nudíte sa? Sprav si research, čo sa dá v tvojom okolí podniknúť. Prírodné kúpalisko, piknik v parku, túra na najbližší kopec, výlet na bicykli alebo korčuliach po okolí… stačí otvoriť Google mapy!

3: Objav v sebe gamera! V Apple aj Google store nájdeš kopec skvelých hier na zabitie nudy, okrem toho dnes existuje množstvo online hier či platforiem, kde sa môžeš realizovať. Ak ťa nebaví kukať furt do bedne, daj si klasiku – stolová hra s kamošmi bude tiež zábava!

4: Nauč sa TikTok tanečky! Táto čínska sociálna sieť pomaly dobíja aj Európu a jej reťazové tance nás bavia už mesiace. Daj si challange a ukáž svetu, ako vieš tancovať aj ty! :3

5: Ukecaj rodinku na road trip! Nemusíte precestovať celú Európu, stačí keď si spravíte výlet do vedľajšieho mesta. Bude tam minimálne jedna zmrzlináreň hh!

6: Sprav si domáce kino! Pozvi k sebe kamošky a dajte si maratón top teen filmov ever. Vyberať je z čoho. :3

7: Začni si písať denník! Každý večer zhrň v pár bodoch najdôležitejšie udalosti dňa. Uvidíš, zíde sa do budúcnosti!

8: Sprav si sorbet! Potrebuješ mrazené ovocie (jahody, čučoriedky či marhule), ktoré dohladka rozmixuješ s troškou vody, cukru a citrónovej šťavy. Zdravá zmrzka je hoto za minútu a celá rodina sa bude zalizovať za ušami! 

9: DIY deň s tvojou BFF! S naj kamoškou si dajte deň, počas ktorého vyrobíte niečo vlastnými rukami. Easy projektov je kopec, stačí trochu pogoogliť!

10: Staň sa dobrovoľníkom! Určite máš aj ty v okolí útulok alebo organizáciu, ktorá pomáha ľuďom, ktorí to potrebujú. Angažuj sa a uvidíš, aký dobrý to bude pocit! :3

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.