V auguste vydá Katy Perry nový štúdiový album Smile a pred pár dňami dala von jeho titulnú skladbu s rovnakým názvom. Keď bola svoj nový singel propagovať v rádiovej showke Q on CBC, prezradila, že novinkou chce ľudí prinútiť usmievať sa, pretože pred pár rokmi sa ona usmievať prestala a začala rozmýšľať nad samovraždou.

Cover nového albumu Katy Perry, ktorý vyjde 14. augusta.

S myšlienkami o vlastnej smrti začala bojovať v roku 2017 po rozchode s Orlandom Bloom. „Bola som zlomená. Zrútila som sa z toho,“ povedala Katy, ktorej k zlému psychickému stavu prispel aj fakt, že jej album Wittness sa stal prepadákom. „Rozišla som sa so svojim priateľom, ktorý sa čoskoro stane otcom môjho dieťaťa. A potom som vkladala veľa nádeje aspoň do môjho nového albumu, no nakoniec nebol až tak dobrý,“ spomína speváčka.

Dôvodom samovražedných myšlienok Katy bol aj rozchod s Orlandom, s ktorým sa neskôr dala opäť dokopy.

Dostať sa von z najhoršieho jej podľa nej pomohla vďačnosť. „Vďačnosť je pravdepodobne to, čo mi zachránilo život, pretože ak by som ju v sebe nenašla, utápala by som vo svojom vlastnom smútku a pravdepodobne by som si to hodila. Avšak našla som spôsob, ako byť vďačnou.  Ak sú veci fakt zlé a nemám dobrú náladu, stále si opakujem: ‚Som vďačná, som vďačná,'“ povedala Katy a dodala, že okrem vďačnosti ju zachránila aj viera v to, že každý človek bol podľa nej stvorený za nejakým účelom a každý má na tejto planéte nejaký zmysel.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.