Neverte neznámym ľuďom

0
1383

Milovala som ho a on nevedel možno ani, kto som. Ale raz mi zapípal mobil a prišla mi sms – môj idol mi poslal správu, že ma pozýva na svoj  koncert! Bola som z toho úplne mimo. Odpísala som mu, že hej, jasné. Tak som tam prišla a – nikto tam nebol! Ani môj idol, ani bubny, ani svetlá, skrátka, žiadny koncert!

Cítila som sa oklamaná,  a tak som sa rozplakala. Okolo mňa prešli dvaja neznámi chlapci a spýtali sa ma, či nechcem hodiť domov. Ja som prikývla, že áno, keď už som sa trepala takú diaľku, no oni ma neodviezli domov, ale odbočili na lesnú cestu. Jeden šoféroval a  ten druhý ma začal bozkávať a obchytkávať, stále viac a viac. Bolo mi príšerne, tak som ho kopla do rozkroku a nejakým zázrakom sa mi odtiaľ podarilo ujsť…

Keď som prišla domov, mama mi povedala, že prišiel nejaký chlapec zobrať ma na koncert, ktorý sa presunul na iné miesto! 

Rozrevala som sa ako malé decko a išla som do svojej izby. Nikto nevedel, že som bola skoro znásilnená, a ani sa to nechystám nikomu povedať. Bolo to pre mňa dosť otrasné a už to nechcem nikdy zažiť. Len vám chcem povedať – neverte neznámym ľuďom, ako som verila ja! (Peterka)

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.