6ix9ine sa priznal!

0
1565

Tekashi, ktorý je už od novembra vo väzbe, vypovedal minulý týždeň na newyorskom súde, no detaily jeho výpovede však súd zverejnil až teraz. 6ix9ine sa na súde priznal k všetkým deviatim obvineniam, ktorým čelí. Medzi nimi aj k členstvu v násilníckom pouličnom gangu, a tiež k tomu, že sa v rámci neho podieľal na pokuse o vraždu člena konkurenčného gangu, na predaji drog a krádežiach. Priznaním sa chce minimalizovať svoj trest, keďže mu hrozí až 47 rokov odňatia slobody.

„Robil som to preto, že som si chcel udržať alebo zvýšiť svoje postavenie v Nine Trey,“ povedal pred súdom. „Ospravedlňujem sa súdu, všetkým, ktorým som ublížil, mojej rodine, priateľom aj fanúšikom za to, čo som spravil, a za to, čo som dovolil, aby sa stalo,“ povedal na súde. Jeho priznanie viedlo k tomu, že jeho súd je presunutý zo septembra 2019 na január 2020. Dovtedy zostane dúhový raper vo federálnom väzení na utajenom mieste, čím chce súd predísť snahe o pomstu zo strany iných členov jeho gangu. Paradoxom je, že ak by mu súd vymeral najvyšší trest, teda 47 rokov, na slobodu by sa Tekashi dostal ako 69-ročný.

Prečo sa vlastne dostal do basy? Čo všetko vyviedol? To sa dočítaš v Zimnom magazíne KAMARÁTa!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.