Herectvo je pre mnohých vysnívaným povolaním s veľkým zárobkom. Nie je to však vždy iba zábava a v krajiných prípadoch ide niekedy dokonca aj o život! Dokazujú to príbehy hercov, ktorí sa počas nakrúcania nebezpečne zranili!

Hollywoodsky herec John Abraham mal pri natáčaní filmu ohromné šťastie v nešťastí. Počas jednej scény mal na seba s kolegom mieriť pištoľou vo vzdialenosti 5 metrov. Filmári sa však na poslednú chvíľu rozhodli, že herci na seba budú mieriť zo vzdialenosti 3 a pol metra. To nebola dostatočná vzdialenosť ani pre slepé náboje a guľka herca zranila! Našťastie ho zasiahla len zo strany na krku!

Vo filme Podfukári sa objavujú mega kúzelnícke triky a ak si pamätáš, jeden z nich sa odohrával aj vo vodnej nádrži. Postava herečky Isly Fisher sa mala potopiť do vody a dostať sa z nádrže skôr než sa celá naplní vodou. Herečka sa do nádrže potopila, avšak počas scény sa skoro utopila! Reťaz sa jej totiž zasekla a ona sa nemohla vynoriť. Isly neskôr uviedla, že celý štáb si v tej chvíli myslel, ako svoju scénu skvele hrá — v skutočnosti sa však topila a zachránil ju až jeden z kaskadérov! Po tejto hrozivej udalosti herečka odmietla natáčanie druhého dielu Podfukárov!

Počas nakrúcania Expendables 3 sa vážne zranil Jason Statham. Počas scény, keď riadil nákladiak, mu odišli brzdy a herec sa aj s autom zrútil do Čierneho mora! Našťastie ho zachránili jeho plavecké schopnosti a herec nakoniec z vozidla vyplával a bol okej!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.