Nikki Rodriguez (Jackie Howard), Noah LaLonde (Cole Walter) a Ashby Gentry (Alex Walter) a ich teen dráma sa dočká ďalšej série! 

Ashby hovorí, že taký úspech seroša vôbec nečakal! Všetko nasvedčovalo, že príbeh osirelej Jackie sa s prvou sériou rovno skončí! „Hovoril som si, že toto je koniec,“ spomína na posledný deň natáčania. V ten večer mal celý štáb s hercami večeru, potom sa vrátili do hotela a bolo po filmovačke. „Všetci sme si vydýchli, že máme hotovo,“ spomína Nikki. „No a potom to dal Neflix vonka!“ A všetko sa zmenilo.

Namiesto smutného konca sa cesta Walterovcov ešte len začína, cute teen drama sa totiž vráti v 2. sérii!! 

Sledovanosť hercov od vydania serošu na instagrame prudko stúpa a návrat pred kamery pre nich znamená „všetko,“ ako hovorí Nikki! 

Po natáčaní 1. série si navyše herci našli spôsoby, ako zostať v kontakte, boli spolu na výlete v kanadskom Vancouveri a pravidelne komunikujú aj na skupinovom chate s názvom „Pickle Rick Owens“ (Vraj je to dlhý príbeh hehe)! Decká sa teraz nevedia dočkať, kedy sa vrátia na set a stretnú so svojimi bffs!

Ranč v Calgary, kde sa natáčala na jar a v lete 2022 prvá séria, mal podľa hercov feeling domova: točili tam romantickú jazdu na konci a v ďalší deň vyrážali do obľúbenej zákuskovej reštiky Cinnaholic na sladkú dobrotu či milkshake! Ashby hovorí, že najviac si obľúbil zákusok The Big Cheese Poutinerie. „Je to najlepšie jedlo vôbec. Hranolky môžu ísť do kelu!“ hovorí Gentry. A tvaroh, samozrejme. „To je jeho najlepšia časť,“ dopĺňa Nikki!

No a isto ťa zaujíma, kam sa seroš vyberie po tom, čo dala Jackie rodine košom a odsťahovala sa do New Yorku? Milostný trojuholník bude podľa tvorcov pokračovať a na ihlách sú aj samotní herci, ktorí ešte nemajú nové scenáre a netušia, čo s ich postavami bude ďalej! 

O novom seriálovom megahite ináč píšeme aj v najnovšom vydaní Kamoša

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.