Svojho času zamotali nám aj fanom hlavy, no ich príbehy neskončili šťastne! Ktoré známe páriky sa stali ikonickými a šokovali na titulkách amerických časákov?

Justin Bieber & Selena Gomez si spolu začali ešte v roku 2010 a takmer 8 rokov nás ťahali za nos. Ich vzťah sa inak ako jazda na horskej dráhe popísať nedá! Raz sme ich videli ruka v ruke na červenom koberci, inokedy na seba kydali na sociálnych sieťach či rovno v rozhovoroch! Decká to napokon vzdali, Selena zostala na ocot a Justin si v roku 2018 zobral za ženu speváčku Hailey Baldwin!

Joe Jonas & Demi Lovato sa spoznali na pľaci muzikálu Camp Rock a začali si v roku 2010. Fanovia vtedy šaleli a hoci deckám priali všetko dobré, vzťah sa po 4 mesiacoch rozpadol. Demi vtedy riešila vážne problémy so závislosťou na alkohole a drogách, kvôli čomu jej dal Joe kopačky! „Mal som pocit, že sa o ňu musím postarať, ale rovnako som mal pocit, že si to len nahováram. Nebol som happy, pretože Demi potrebovala odbornú pomoc,“ povedal Joe!

Zaca Efrona & Vanessu Hudgens dala dokopy trilógia HSM, istý čas boli dokonalým Disney power párom! Ich vzťah sa rozpadol v roku 2010 a Vanessa priznáva, že hlavnú rolu v tom zohrala žiarlivosť! „Dostalo sa to do fázy, že som toho mala plné zuby. Baby sa na Zaca doslova vrhali a ja som im to opätovala nenávistnými pohľadmi. Vtedy som si uvedomila, že takto to ísť ďalej nemôže, a nechcem byť celý čas tou žiarlivostnou priateľkou!“ povedala herečka!

Ikonických párov sme za tie roky videli až mraky! Spomínaš na Shawna Mendesa a Camilu Cabello, Zayna Malika a Gigi Hadid, Lili Reinhart a Cola Sprousa, Miley Cyrus a Liama Hemswortha, Joe Jonasa a Taylor Swift, Caru Delevingne a Ashley Benson, Vanessu Hudgens a Austina Butlera či Arianu Grande a Peta Davidsona? Všetky páriky majú dnes spoločné jedno: už neexistujú, ale svojho času riadne rozvírili titulky amerických bulvárov!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.