Magazín Time pri príležitosti konca roka opäť raz zverejnil rebríček TOP ľudí v rôznych oblastiach. Tento časák ocenil aj úspech K-Popovej skupiny BLACKPINK, ktorú vyhlásil za zabávača roka. „BLACKPINK sú ikonou tejto generácie, ktorá v mnohých smeroch vytvára trendy, a sú najväčšou ženskou skupinou na svete,“ napísala redakcia Time. Dievčatám sa tak podarilo byť historicky vôbec prvou dievčenskou skupinou, ktorá v tejto kategórii zvíťazila.

Po mega úspešnom roku sa tak baby tešia z ďalšieho dosiahnutého úspechu. „Sme najšťastnejšie, keď robíme hudbu. Nasledovali dobré výsledky, pretože si vždy šťastne užívame každý okamih. Myslíme si, že sila našich fanúšikov, ktorí nás vždy milujú a neustále nás podporujú, má najväčšiu zásluhu na našich úspechoch. V každom okamihu robíme maximum s vďačnosťou v srdci,“ uviedli členky BLACKPINK, ktoré momentálne pracujú na ich reality show B.P.M. O tej zatiaľ podrobnosti nevieme, no jej premiéru očakávame budúci rok.

Babám z BLACKPINK sa venujeme aj v aktuálnom Kamošovi, práve v predaji!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.