Juhokórejská dievčenská skupina aespa sa po vystúpení na tohtoročnej Coachelle pripomína fanúšikom novým mini albumom. Projekt s názvom Girls mal vyjsť pôvodne ešte na jar tohto roka, no baby chceli, aby bol čo najlepší a preto na ňom ešte zamakali. To sa im rozhodne oplatilo, pretože ešte pred samotným vydaním prelomil albáč Girls rekord v počte predobjednávok. Prvenstvo s najvyšším počtom predobjednávok medzi dievčenskými skupinami držali doteraz baby z Blackpink s doskou The Album. Tie zosadili aespa z trónu s počtom vyše 1,6 milióna predobjednávok (Blackpink ich mali milión).

„Tento mini album pozostáva z rôznych žánrov a štýlov. Bolo naozaj zábavné experimentovať s rôznymi druhmi hudby. Počas nahrávania sme sa s nimi hrali a veľmi nás to bavilo. Je to pre nás najlepšia a najpamätnejšia spomienka z procesu tvorby albumu,“ prezradila Giselle.

Titulnou skladbou Girls sa stala rovnomenná pesnička, ku ktorej baby teraz vydali aj klip. „Ide o najsilnejší song, aký sme kedy vydali. Je silný vokálne aj tanečne. Má silné basy a drsné zvuky syntetizátora,“ opísala. Aespa sa po uvedení ich nového mini albumu vyjadrili, že sa chcú naďalej zdokonaľovať, prekonávať a v budúcnosti by si vedeli predstaviť spoluprácu s Harrym Stylesom a Rosaliou.

K-Popu sa nevenujeme len na našom webe, ale aj v Letnom magazíne Kamaráta – práve v stánkoch!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.