Svetové turné Harryho Stylesa, Love On Tour, je v plnom prúde. Aj keď mal v rámci neho vystúpiť spevák aj v Dánsku, fanúšikovia sa ho nakoniec nedočkali. Len kúsok od Royal Arény, kde sa mal koncert konať, došlo k smutnej udalosti, počas ktorej začal muž strieľať po nevinných ľuďoch. Na mieste zomreli 3 ľudia a niekoľko ďalších je v kritickom stave nemocnici. Ako prejav súcitu preto Harry zrušil koncert, ktorý sa mal konať len pár hodín po tejto strašnej udalosti.

„Mám zlomené srdce a súcitím s ľuďmi tu v Kodani. Milujem toto mesto. Ľudia sú tu milí a plní lásky. Preto som z toho všetkého zničený. Myslím na obete, ich rodiny a všetkých, ktorých táto tragédia postihla.Ja a môj tím sa modlíme za každého, kto bol na mieste streľby. Je mi ľúto, že sme dnes večer nemohli byť spolu. Dávajte na seba pozor,“ vyjadril sa Harry. To, či bude v Kodani náhradný koncert zatiaľ nie je známe. Každopádne je to od Harryho pekný prejav úcty.

Zišiel by sa ti Harryho plagát? Nájdeš ho v Letnom magazíne Kamaráta, práve v predaji!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.