Exotické mená, divné kombinácie a dokonca aj symboly — to všetko musia zniesť celebritné novorodeniatka! Ktoré známe  páry sa rozhodli uštedriť svojmu bábätku podivné meno a prečo?

Britský prominentný párik HARRY & MEGAN privítali na svete svoje druhé dieťa iba v júni 2021. Malú princeznú sa decká rozhodli pomenovať podľa dvoch najdôležitejších žien v Harryho živote – po starej mame, kráľovnej Elizabeth a jeho zosnulej mame, princeznej Diane. Bábatko dostalo nekomplikované meno Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor! „Prezývka starej mamy Elizabeth v rodinných kruhoch je Lilibet. Jej prostredné meno sme zvolili na pamiatku jej milovanej zosnulej babičky Diany,“ uviedli vo vyhlásení!

V septembri 2020 sa narodila dcérka GIGI HADID a ZAYNOVI MALIKOVI. Decká nechali verejnosť tápať celé 4 mesiace, kým ohlásili meno ich novorodeniatka. Dievčatko napokon pomenovali Khai na počesť Giginej starej mame Khairie Daher Hadid a aj na počesť jej segry Belly Hadid, ktorej prostredné meno je Khair! No a ináč, v arabčine znamená meno Khai „korunovaná“! Škoda, že sa decká medzičasom rozišli…

Kedysi tvorili excentrický párik, dnes je ich vzťah minulosťou! Miliardár ELON MUSK a svojská umelkyňa GRIMES prezradili nezvyčajné meno „X Æ A-12“ svojho synátora v máji 2020, krátko po jeho narodení. „X je neznáma premenná, Æ je moja elfská interpretácia pre umelú inteligenciu (AI) a lásku, A-12 je zase predchodcom SR-17, nášho obľúbeného lietadla,“ vysvetlila vtedy speváčka na svojich sociálnych sieťach. „Znie to ako meno hlavnej postavy z nejakého príbehu. Verím, že sa s ním krpec čo najviac stotožní!“

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.