Koncom októbra prišla Dominika Mirgová s informáciou, že vydanie jej piatej štúdiovky sa blíži. Teraz už vieme, že jej nová doska sa bude volať NOAČO?! a a dátum vydania je stanovený na túto nedeľu – 29. novembra. Album bude obsahovať celkovo 14 skladieb, pričom sa môžeme tešiť aj na Domčine featy s Tinou, Šortym, Majselfom a mnohými ďalšími.

„To, čo všetko obnáša album NOAČO?!, som asi ešte nezažila… Od výroby pesničiek, stresových situácií, zrušený termín vydania (apríl), až po dotiahnutie final mastrov a ešte posledné doladenie grafiky… Snáď tie slzy budú stáť za to! Verím v to,“ povedala Domča, ktorá už z albumu dala von songy ako Milly a Ja. Za spomenutie stojí aj obal jej nového CD, ktorý sa líši od tých predošlých. „Cover albumu je iný ako som mala doteraz, keďže stále bola moja tvár ústredná, rozhodli sme sa pre iný štýl, a to ako kreslený avatar (vyrobený ku skladbe MILLY) od Lujzy Dubravickej,“ upresnila Dominika a my už len dodáme, že vonku má aj nový merch.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.