Natáčanie obľúbeného seriálu bolo prerušené! Čo na to herci a ako sa chránia na pľaci, aby koronavírus nespomalil výrobu ešte viac?

Riverdale bol jedným z prvých seriálov, ktoré pozastavili svoju výrobu. U jedného z členov štábu sa totiž ešte v marci objavil nový koronavírus.

Produkcia bola obnovená po polroku, no začiatkom októbra prišla z výroby ďalšia nešťastná správa: natáčanie bolo po 2 týždňoch znovu pozastavené!

Zdá sa, že sa nikto z castu a crew nenakazil, no dokopy týždňovú pauzu v natáčaní spôsobilo nechtiac mesto Vancouver, ktoré nestíhalo vyhodnocovať testy na nový koronavírus. Podľa miestnych zdrojov sú testovacie laboratóriá pod veľkou záťažou, a tak sa produkcia v blízkej budúcnosti môže o5 pozastaviť! 

Herci dodržujú aj na sete prísne hygienické nariadenia. 

KJ Apa povedal, že pred filmovaním bozkávacích scén si musia povinne vydrhnúť zuby a vydezinfikovať ústa! 😮 “Nový normál znamená, že si pred každou scénou dezinfikujeme ruky a ak sa budeme bozkávať, musíme si poriadne vypláchnuť aj ústa,” postol na instáč spolu s videom, v ktorom spolu s Camilou Mendes užívajú prípravok určený na dezinfekciu úst! Podľa videa každý z hercov v sebe drží dezinfekciu asi minútu, potom obsah kelímka vypľuje naspäť. Eww! Moc im to popravde nezávidíme — herci točia podobné scény každú chvíľu, takže toto musia opakovať aj viackrát denne!

Hoci nešlo o veľké zdržanie, premiéry 5. série sa skôr než v 2021 nedočkáme!

Lili Reinhart tiež prezradila, že aby štáb mohol nerušene pracovať, herci aj crew zostanú v Kanade minimálne do Vianoc. “Ísť domov na Deň Vďakyvzdania nehrozí. Nemôžeme navštíviť naše rodiny,” povedala. “Nikto nesmie ísť späť do Štátov bez toho, aby neabsolvoval 2-týždennú karanténu.”

No a keď sme pri Lili, tá po rozchode s Colom Sprousom potvrdila svoju bisexuálnu orientáciu a vyjadrila sa aj k tomu: “Bála som sa vyjsť s pravou na svetlo, kým som bola vo vážnom vzťahu s mužom. Nedávalo by to zmysel. Ľudia by mali pocit, že hľadám niečo iné,” dodala herečka! Zaujíma ťa, ktoré ďalšie celebs sú bi? Pripravili sme pre teba kompletný zoznam! Enjoy!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.