Chalani z BTS tento rok pozastavili svoje svetové turné kvôli pandémii koronavírusu, no teraz prichádzajú s dobrými správami. Čo presne ťa čaká?

Len minulý týždeň začala oficiálna fanúšikovská platforma WeVerse streamovať dokumentárny seriál Break the Silence: Docu-Series

Seriál sleduje 351-dňovú cestu kapely od turné ‘Love Yourself Tour’ po turné ‘Speak Yourself Tour.’ Break the Silence ťa vezme späť do rokov 2018 a 2019, počas ktorých spomínané turné prebiehali. Je tu všetko od vyčačkaných mikrofónov a vypredaných hál cez besniacich fanášikov až po dojatých kapelníkov. 

Zatiaľ nevieme, koľko bude mať nový dokument častí. Prvé dve nájdeš na platforme WeVerse už dnes. WeVerse je nová fanplatforma, ktorú spustil manažment kapely len nedávno. Zlou správou je, že ročné členstvo vo fanklube stojí 30 dolcov, dobrou, že okrem nového seriálu sa dostaneš aj k ďalším exkluzívnym videám, rozhovorom a dosiaľ nezverejneným záberom. 

Chalani dali minulý rok vonka zákulisný film Bring the Soul: The Movie, no zdá sa, že tento seriál ponúka omnoho detailnejší náhľad na ich životy počas svetových turné. Okrem záberov zo zákulisia sa môžeš tešiť aj na záznamy zo živých vystúpení, ktoré sú, ako vieme, absolútne legendary!

Čekni emóciami nabitý trailer. Uvidíš chalanov v slzách, ale okrem nich sa RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V a Jungkook v traileri smejú a vystupujú v arénach po celom svete.

Ako už fanovia iste vedia, záznamy z oboch svetových turné dokazujú, že chalani z BTS patria medzi top umelcov na svete, no a pre tých, čo nevedia – podľa prestížneho magazínu Forbes sa BTS stalo minulý rok najzárobkovejšou turné kapelou na svete! Tento dokument ti ukáže, prečo.

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.