Ešte koncom minulého roka Dominika Mirgová avizovala, že má v pláne nahrať akustické verzie najväčších hitov z jej posledného albumu Toto som ja. Songy Vzduch, Bez otázok, Jing Jang a Je to ako má v akustických verziách teraz zverejnila na YouTube a nám všetkým padla sánka.

„Trvalo to síce trošku dlhšie ako som plánovala, no viem, že som odviedla kus roboty spoločne s Adissom, ktorý ma v tejto myšlienke vytvoriť akustické verzie len podporil a dal to so mnou do samého konca,“ vyjadrila sa Dominika. A aj keď to trvalo trochu dlhšie, stálo to za to! Myslíme si, že pesničky znejú takto možno aj lepšie, než v štúdiových verziách a neraz nám spôsobili zimomriavky.

Spojenie sily Domčinho hlasu a živých hudobných nástrojov naozaj vyšlo a čerešničkou na torte je už len speváčkin perfektný look, o ktorý sa vo videách postarali Lucia Šenková a Jirko Blatný. Klipy sa natáčali v priestoroch krásneho Šimák Zámku v Pezinku.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.