NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY v tomto roku

0
1617

Kopec fantasy vecí, nová Hra o tróny aj komiksovky!

Jednoznačne najočakávanejším titulom budúceho roka bude seriálová adaptácia PÁNA PRSTEŇOV. Len za práva na to, aby seriál vznikol, vysolil Amazon neskutočných 250 miliónov dolcov! Hlavné úlohy si v seriáli zahrajú Markella Kavenagh, Joseph Mawle či Will Poulter a ešte vieme, že sa story bude odohrávať počas 3441 rokov Druhého veku! Seriál ešte nemá dátum premiéry, no my sa už dnes nevieme dočkať! Zatiaľ to vyzerá tak, že tvorcovia budú od januára točiť prvú aj druhú sériu naraz :3!

ROD DRAKA je plánovaný prequel Hry o tróny, ktorý sa bude odohrávať 300 rokov pred udalosťami v HOT a story by sa mala točiť okolo rodu Targaryenovcov. Po tom, čo si HBO neobjednalo prequelový seriál s Naomi Watts ide o jediný projekt, ktorý by mohol budúci rok doraziť na tv obrazovky!

Netflix chystá vlastnú live-action verziu POSLEDNÉHO LOVCA VETRA, čo je populárny animovaný seriál o večnom boji dobra a zla a o dobrodružstvách Aanga a jeho kamošov, ktorí sa snažia o porážku Ohňového národa! Seriál budú mať pod palcom chalani, ktorý ho celý vymysleli – bude zaujímavé vidieť, ako si s rovnakou látkou poradia pri živých hercoch!

Fanovia HVIEZDNYCH VOJEN, pozor! Zdá sa, že s Mandalorianom Disney trafil klinček po hlavičke, takže ďalšie kvalitné seroše zo sveta Star Wars sú len otázkou času. Potvrdené sú zatiaľ 2: jeden sa bude točiť okolo postavy Obi-Wana a druhý s podtitulom UNDERWORLD by sa mal odohrávať medzi filmami Pomsta Sithov a Nová nádej! Inak o nich nevieme nič :/!

Za zmienku stojí aj fantasy KOLESO ČASU, ktorý točí Amazon. Hlavnú postavu stvárnil fešák Barney Harris a ináč, séria s predajom viac ako 80-miliónov výtlačkov celosvetovo patrí k tomu najlepšiemu, čo vyprodukoval fantasy žáner. Máš sa na čo tešiť!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.