Pred pár dňami sa na nete objavilo video, na ktorom člen BTS Jungkook objíma tatérku Rennis a okamžite sa začalo klebetiť, či je zadaný. Vydavateľstvo Big Hit Entertainment tieto dohady vyvrátilo rovnako ako samotná Rennis. Takže naďalej platí, že všetci členovia BTS sú nezadaní. A vlastne, prečo?

Jungkook

Je to nepísaným pravidlom a istou formou tradície, že členovia K-Pop skupín by nemali s nikým chodiť. Je to tak preto, že tak, ako aj ostatné celebrity, aj K-Pop skupiny sú považované za značky a súčasťou tejto značky je aj to, že jej členovia sú slobodní. Ak si aj niektorí člen K-Pop skupiny nájde niekoho, jeho vzťah by nemal byť verejný a ľudia by o tom nemali vedieť. Vydavateľstvá si na toto pravidlo dávajú pozor a aj preto ihneď reagovali na fámy, ktoré sa šírili o Jungkookovi a Rennis. Keď v minulosti vyšlo najavo, že K-Pop stars Hyuna a E-Dawn spolu randia, ich vydavateľstvo Cube Entertainment s nimi ukončilo spoluprácu.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.