Už 22. augusta bude mať v kinách premiéru film Kto je ďalší?, ktorý otvára rôzne spoločenské témy a je natočený podľa skutočných príbehov ľudí, ktorí sa stretli so šikanou. A práve Aless je jednou z hviezd, ktorá v minulosti otvorene prehovorila o šikane a aj vďaka tomu dostala priestor naspievať jeden zo soundtrackov k tomuto filmu. Skladba Tisíc dôvod je o tom, že aj keď si kvôli šikane chcela siahnuť na život, našťastie dokázala nájsť dôvody žiť ďalej.

„Tento klip venujem každému z Vás, ktorí ste si prešli šikanou či kebyršikanou a stále stojíte hrdo na svojich nohách. Tí čo ňou stále prechádzate, dajte hore hlavu a nenechajte žiadnu nepodstatnú osobu aby ovplyvňovala Váš život. Pamätajte, každý deň je tu TISÍC DÔVODOV prečo žiť a byť šťastný, vyjadrila sa Aless, ktorá pre film poukazujúci na nebezpečenstvo šikany nielenže naspievala pesničku, ale si v ňom aj zahrala. Pridáva sa tak napríklad k takej Celeste Buckingham, ktorá sa vo filme objaví tiež a naspievala preň skladbu Voiceless.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.