SIMA prichádza s Flirtom

0
4569

Raperka SIMA prichádza s letnou novinkou Flirt! Len pár dní dozadu vypustila novú skladbu s letnou tematikou a síce na Youtube je táto skladba pomerne krátko, už teraz sa drží na neuveriteľnom prvom mieste v sekcii trendy s 539 619 views.

S letom prichádzajú aj prvé letné lásky a práve tie Sima opisuje v novej pesničke.

„S mojim frajerom nemáme dátum, kedy oslavujeme výročie nášho vzťahu. Je to práve tým, že keď sme sa spolu začali stretávať, neriešili sme či smerujeme ku priateľstvu, alebo k láske,“ uviedla Sima pri príležitosti vydania nového singlu na svojom instagrame. „Jediné, čo bolo vtedy isté bolo to, že sme si rozumeli a keď sme spolu trávili čas, cítili sme sa dobre,“ dodala.

Videoklip je inšpirovaný samotnou speváčkou a jej vlastnou skúsenosťou, ktorú preniesla do chytľavej pesničky, ktorá je na Youtube od 9. júna. Videnia na tomto klipe stúpajú každým dňom a ohlasy sú viac než pozitívne!

Sima už pracuje na svojom treťom albume, ktorý by mal vyjsť tohto roku. Po dvoch úspešných albumoch Femina (2017) a Podla seba (2018) sa máme určite načo tešiť.

Pripravila: annie

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.