SHAZAM je už v našich kinách!

0
741

#komiksovka #funky #premiéra 4. APRÍL

V každom z nás drieme superhrdina a k jeho prebudeniu stačí len trochu mágie. V prípade Billyho Batsona stačí zvolať jediné slovo – SHAZAM! – a tento 14-ročný chalan sa zásluhou starého kúzelníka zmení v dospelého superhrdinu Shazama. Ten má síce dokonalé telo a svaly, no dušu dieťaťa. V dospelej verzii sa púšťa do všetkého, čo by robil každý teen, keby bol obdarený super schopnosťami – užíva si ich! Vie lietať? Má rontgenové videnie? Dokáže vrhať blesky? Shazam bude musieť zvládnuť svoje schopnosti rýchlo, aby mohol bojovať so smrtiacimi silami zla, ovládanými Dr. Thaddeusom

FUNFACTS

Shazama stvárňuje Zachary Levi, pre ktorého ide už o 2. komiksovú rolu! Objavil sa už v úlohe Fandrala v dvojke a trojke Thora!

Filmovalo sa od januára do mája 2018 prevažne v Kanade!

Shazam – povodne Kapitán Marvel – je z dielne Fawcett Comics. DC sa v roku 1972 rozhodlo postavu zaregistrovať a napokon v roku 1991 aj kúpiť, ale museli ju premenovať na Shazam, keďže ďalšie vydavateľstvo Marvel vytvorilo postavu, ktorú pomenovalo práve Kapitán Marvel!

Postava Shazama sa po prvýkrát objavila ešte v rolu 1940!

Pôvodne sa mali vo filme stretnúť postavy Shazama a Black Adama, producenti sa ale rozhodli dopriať origin obom postavám! Tešiť sa teda môžeš rovno na 2 filmy!

Rozpočet sa vyšplhal na 90 melónov dolcov!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.