Šťastná rodinka

0
1171

To sú Beckhamovci!

Posledné týždne sa vo svete dosť intenzívne šuškalo o tom, že medzi Beckhamovcami to neklape. Keď sa zistilo, že Victoria robí rozhovor pre britské Vogue, ľudia sa domnievali, že prostredníctvom tohto magazínu oznámi rozvod, no nakoniec to tak nie je a skutočnosť je úplne iná. Práve titulku Vogue Vcitoria využila na to, aby svetu ukázala, že je všetko v poriadku a celá rodina je šťastná. Zatiaľ čo na obálke vydania, ktoré sa predáva v stánkoch, chýba David, na obálke predplatiteľskej verzie časopisu je už aj on. Súčasťou rodinných fotiek je aj ich štvornohý miláčik.

Victoria pre Vogue porozprávala o všetkom, no hlavnou témou bola rodina. „Ľudia si o našom vzťahu vymýšľajú nezmysly už 20 rokov a ja s Davidom sme si už celkom zvykli na to, že to ignorujeme a ďalej si žijeme svoj život. Ale tieto veci majú dopad aj na ľudí okolo nás, a to nie je fér. Obaja si uvedomujeme, že sme silnejší spolu než bez seba. Boli by sme tam, kde dnes sme, keby sme sa neboli stretli a neboli spolu celé tie roky? Všetko je to o rodine. Sme silnejší, keď sme všetci šiesti spolu, než by sme boli samostatne. Rešpektujeme naše rodinné puto a to je kľúčom nášho šťastia,“ povedala.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.