BBC natočí špeciál o Ariane Grande

0
1056

Vidieť by sme ho mali ešte tento rok!

BBC pripravuje hodinový špeciál venovaný  Ariane Grande. Moderovať ho bude Davina McCall a podľa všetkého by sme sa ho mali dočkať ešte tento rok. „Ariana Grande je neuveriteľný talent. Je veľmi vtipná, neskutočne milá a už toho toľko dosiahla. Už teraz sa teším, že sa s ňou budem môcť porozprávať a, samozrejme, vypočuť si jej úžasnú muziku,“ vyjadrila sa McCall na adresu špeciálu, ktorý by mali nakrúcať 7. septembra a odvysielať ho na BBC One.

Špeciál prinesie, okrem iného, aj rozhovor so samotnou speváčkou, ktorá zároveň naživo predstaví piesne zo svojho nového albumu Sweetener, ktorý má veľmi pozitívne ohlasy. „Skladby sú žiarivé a chytľavé samozrejme… napriek tomu tento album prináša neobvyklý pocit sebaovládania – akýsi vzrušujúci pokoj, ktorý ho oddeľuje od všetkého ostatného, čo sa aktuálne nachádza v top 40 rádií,“ vyjadrili sa kritici. Tak, kto sa teší rovnako ako my?

Nezabúdaj, že Arianu nájdeš aj v septembrovom Kamošovi a rovnako aj v novom vydaní Kamarát Poster – práve v predaji!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.