TINI STOESSEL: Ako sa stará o svoju pleť? A čo bude robiť o 10 rokov?

0
1894

K: Ako sa máš?

– Mám sa úplne úžasne! Bol to ďalší skvelý rok a veľmi sa mi darí. Je to krásne, keď sa môžem na konci roka obzrieť a vidím za sebou tvrdú prácu, dobré výsledky a nových a stále lepších fanúšikov. Veľmi sa teším z toho, že môžem robiť to, čo milujem!

K: Čo máš nové?

– Nedávno som začala spolupracovať s jednou kozmetickou firmou, a tak si čoskoro budete môcť kúpiť parfum s mojím menom a s mojou obľúbenou voňavou kombináciou, ktorý sme spolu namiešali. Milujem kozmetiku a krásne kvetinové vône!

tini stoessel

K: Aká je tvoja denná „kozmetická rutina“?

– Vždy si hneď ráno dobre vyčistím tvár a dám si hydratačnú masku. Mejkapu nosím naozaj len trocha, skôr je to zjednocovací krém: Nechcem si pleť kaziť a zbytočne zakrývať, keď to nie je nutné. Baby si s tým často privodia akné. Nikdy sa nezabudnem odmaľovať a idem spať s čerstvou pleťou.

K: Kedy vydáš nový album?

– Momentálne som celkom zaneprázdnená koncertovaním a nedávno ma oslovil jeden režisér ohľadom nového projektu, takže zatiaľ neviem, či budem mať čas na nahrávanie nových vecí. Každopádne na hudbu určite nezanevriem, v zošitoch už mám napísané nejaké songy a doma si ich pospevujem, haha!

K: Čo je zatiaľ tvoj nesplnený sen?

– Chcela by som spolupracovať s nejakou organizáciou pre sociálne slabšie rodiny, mám v sebe veľa empatie a bolí ma, keď sa majú dobrí ľudia zle. Už som niekoľkokrát prispela na charitu, no chcela by som začať s nejakou pravidelnou pomocou.

K: S kým by si chcela spolupracovať?

– Obdivujem Selenu Gomez a Demi Lovato. Sú to skvelé baby, ktoré Disney preslávil, no samé sa po tom posunuli veľmi ďaleko. Inšpirujú ma a verím, že na tom budem raz rovnako. Určite by som s nimi dvoma aj veľmi rada niečo naspievala.

K: Prečo vo svojich songoch miešaš angličtinu a španielčinu?

– Žijem medzi mladými ľuďmi, pre ktorých je angličtina už viac menej úplnou samozrejmosťou, takže pre nich nie je problém počúvať anglické hity a tancovať a baviť sa na ne. Avšak španielčinu, môj rodný jazyk, milujem! Myslím si, že tieto dva jazyky spolu znejú veľmi dobre.

K: Kde sa vidíš o desať rokov?

– Na veľkom pódiu, ako koncertujem niekde vo veľkomeste počas môjho úspešného turné a v zákulisí sú všetci ľudia, ktorých milujem!

K: Kto je tvojím vzorom?

– Mojím veľkým vzorom je moja mamina, ktorá je úžasným človekom a veľmi ma podporuje.

K: Nechýba ti domov?

– Niekedy áno, no moja rodina, teda mamina, ocino a brat so mnou niekedy cestujú na koncerty, nechodievam vždy sama. Takže sme spolu zatiaľ ešte celkom často…

K: Si single?

– Haha, nepoviem! Každá odpoveď môže byť zneužitá proti mne, hah!

K: Aká si ty a vzťahy?

– Ja som rada sama, nepotrebujem mať pri sebe človeka len preto, aby bol. Nie som typ, ktorý strieda chalanov. Chcem byť s niekým, koho naozaj milujem a koho potrebujem…

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.