HARRY STYLES: písanie pesničiek je moja terapia

0
1585

Koncertuje a užíva si sólo kariéru!

harry styles

K: Ako sa máš?

– Super! Som na turné a užívam si to! Veľmi rád robím nové veci a každé jedno turné je celkom iné a pre mňa niečím nové.

K: Aké je to byť na turné celkom sám?

– Úplne iné ako koncertovať s kapelou, byť na ceste s viacerými a užívať si to! Je to prvýkrát, čo som sám, no je to skvelé, pretože sa neustále veľa učím, učím sa robiť všetko sám a zvládať to.

K: Čo si najviac užívaš?

– Milujem pre ľudí hrať nové songy, páči sa mi, keď vidím ich usmiate tváre, keď prvý raz počujú moje piesne. Chcem, aby si to ľudia užili, aby prišli s veľkými očakávaniami a aby odišli naplnení a so super pocitmi!

K: Čo ti spríjemňuje chvíle na cestách?

– Čierna káva, haha!

K: Piesne si píšeš sám, je to jednoduché?

– Nie je to jednoduché, no veľmi ma to baví. Človek na neustále v hlave a na srdci veci, ktoré rieši a je omnoho jednoduchšie ich povedať nejakému hudobnému nástroju, ako danému človeku. V tom je to jednoduché, že mi to vlastne pomáha, čiže nemám pocit, že by som sa pri tom nejako narobil. Je to môj spôsob terapie. Našiel som v tom cestu pre vyjadrenie svojich pocitov, dobrých aj zlých. Dôležité je byť úprimný.

K: Takže všetky tvoje songy sú úprimné a skutočné, žiadna fikcia?

– Viac menej áno, všetko je z môjho vnútra, z toho, čo prežívam.

K: Pracoval si na tvojom novom albume sám?

– Nie, pomáhalo mi viacero hudobníkov, bolo to super, lepšie, ako byť sám zavretý v štúdiu. Spoločne sme nahrávali a užili sme si veľa zábavy.

K: Trvalo ti to o niečo dlhšie, ako predošlé veci, prečo?

– Chcel som sa viac sústrediť, aby boli tie nové veci dokonalé, dotiahnuté a budem ich počuť tisíckrát, kým ich dám von medzi ľudí.

K: Máš už napísaných viac vecí?

– Áno, počas tvorenia tohto albumu som toho napísal viac, no nie všetko sa hodilo na toto CD, odložil som si ich a určite na nich budem ešte pracovať.

K: Plánuješ ešte nejaké ďalšie herecké úlohy?

– Nebolo by to zlé! Rola v Dunkirku bola úžasná a veľmi som si to užil!

K: Stal si sa Gucci modelom! Čo ty na to?

– Milujem módu a móda Gucci je niečo, čo stojí za to. Veľmi som pri takej ponuke neváhal.

Foto: Ta-Tp

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.