Nestáva sa to len bežným ľuďom, ale aj celebritám: Ich holé fotky kolujú po nete a niekedy ich zverejňujú aj sami! Prečo to robia?

Speváčka MADISON BEER sa na instáči podelila o svoj traumatický zážitok! „Viem, že sa vo svete dejú omnoho dôležitejšie a desivejšie veci, ale chcem vám o niečom aj tak povedať. Keď som mala 14 rokov a skúmala som svoje telo a sexualitu, posielala som veľmi súkromné snapchaty môjho tela chalanovi, ktorý sa mi vtedy páčil,“ vyznala sa Madison. Chalan inkriminované fotos zostrihal do videa a zavesil ho na net! „Bola som rozrušená a zahanbená. Bola to traumatizujúca skúsenosť, ktorá vo mne vyvolala intenzívne problémy s dôverou, na ktorých dodnes pracujem… strašne dlho som sa z toho dávala dokopy. Mala som pocit, že to video videl celý svet,“ povedala!

No a svoje vie aj herečka VANESSA HUGENS! Tesne po tom, čo sa preslávila ako Gabriella z High School Musical, sa Vanessa ocitla v „traumatickom“ škandále s nahými fotkami! V roku 2007 boli herečkine osobné fotos zverejnené online po tom, čo ju napadli hekeri! „Chcem sa ospravedlniť mojim fanom, ktorých podpora a dôvera pre mňa znamenajú svet,“ uviedla po incidente. „Som v rozpakoch za túto situáciu a ľutujem, že som kedy tie fotos urobila!“

Bol to pre mňa naozaj traumatizujúci zážitok. Je naozaj odveci, že ľudia majú pocit, že majú dostatočné právo podeliť sa so svetom o niečo také osobné,“ povedala Vanessa! „Ako herečka úplne stratíte kontrolu nad vlastným súkromím a to je ozaj smutné. Nemalo by to tak byť!“

Zaujíma ťa, kto všetko si našiel svoje intímne fotky na nete a ako na to reagoval? A prečo známi ľudia niekedy zverejňujú svoje nahé fotky na svojich sociálnych sieťach sami? Dočítaš sa v najnovšom vydaní Kamaráta!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.