ČAROVNÁ LIENKA  A ČIERNY KOCÚR VO FILME dnes štartujú v kinách!

0
502

Populárny seriál Čarovná Lienka a Čierny Kocúr sa prvýkrát predstaví na plátnach kín ako celovečerný film, ktorý prinesie úplne nové dobrodružstvá, napätie, zábavu a veľa pesničiek!

Predovšetkým však ukáže, ako sa to kedysi celé začalo, ako sa z obyčajných a celkom nenápadných detí stali superhrdinovia, ktorí si hovoria Čarovná Lienka a Čierny Kocúr a ktorí chránia Paríž pred zlom.

V piatich sériách rovnomenného seriálu si obaja získali srdcia miliónov divákov po celom svete vrátane Slovenska.

Nesmelé dievča Marinnette, ktoré práve začalo chodiť do novej školy, si vyberú sily dobra ako tú pravú osobu, ktorá sa má stať držiteľkou čarovného drahokamu. Ten dokáže premeniť obyčajné dievča na superhrdinskú Čarovnú Lienku. Na svojej prvej misii stretáva Marinnete v katedrále Notre-Dame druhého vyvoleného hrdinu – Čierneho Kocúra – a spoločne zneškodnia desivé oživené gotické sochy. Ani jeden z nich však netuší, že sú spolužiaci.

Hlavnou úlohou oboch hrdinov bude postaviť sa do cesty mocnému zloduchovi Lišajovi. Hoci každý sám je ako hrdina super, spoločne by mohli byť nepremožiteľní!

Fanúšikovia seriálu sa môžu tešiť na množstvo nových zápletiek, odkrytých tajomstiev a odpovede na viacero otázok. Ostatní diváci zase na skvelú kombináciu superhrdinského dobrodružstva, komédie a

muzikálu. A tiež na nevšedný výlet do magického Paríža!

V SLOVENSKOM ZNENÍ sa predstavia Natália Kóšová, Dávid Hartl, Zuzana Vačková, Martin Kaprálik, Lenka Debnárová, Sväťo Malachovský, Štefan Bučko, Dagmar Sanitrová, Bianka Bucková a ďalší.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.