Bella Ramsay, ktorú poznáš zo seroša POSLEDNÍ Z NÁS, sa len nedávno vyhlásila za nebinárnu osobu! „Keď ma niekto nazval ona, ani som o tom nepremýšľala. Ale vedela som, že ak ma niekto nazve on, bude to trošku vzrušujúce,“ povedala herečka a dodala, že pohlavie bolo pre ňu vždy premenlivá záležitosť! Raz sa prosto cíti ako baba, inokedy ako chalan!

Ďalší z legendárnej trojice Harry, Ron a Hermiona sa stal rodičom! DANA RADCLIFFA načapali v uliciach New Yorku, ako kočíkuje svoje bábätko! S dlhoročnou partnerkou Erin Darke privítali svojho potomka len nedávno, hoci ofic vyhlásenie ani s infoškou o pohlaví médiám neposkytli! Dan podľa všetkého neche, aby jeho dieťa kráčalo v jeho stopách. Hovorí, že ide zvlášť pre deti o náročnú profesiu! „Nechcel by som, aby bolo moje dieťa slávne. Je super vyrastať v prítomnosti filmových kulís, ale istým odtieňom slávy sa treba vyhnúť,“ povedal Daniel!

Hoci WINX: FATE zrušil Netflix už po 2 sériách, smútiť nemusíš — tvorcovia prezradili, že už pracujú na samostatnom filme!!

MARVEL čelí po finančnom neúspechu s posledným Ant-Manom pretrasom. Okrem toho, že štúdio vyhodilo niekoľko manažérov, ktorí sa starali o kvalitu špeci efektov, nedávno vyšiel na povrch škandál s hercom JONATHANOM MAJORSOM

Chalaniska totiž v New Yorku zatknutla polícia za napadnutie 30-ročnej ženy. Podľa všetkého išlo o jeho partnerku, s ktorou sa herec pohádal v taxíku cestou z baru. Po hádke ju mal aj udrieť, keďže ženu neskôr prijali v nemocnici s pomliaždeninami na hlave a krku! 

Jonathanov hovorca povedal, že celá vec je nezmysel, no na sociálnych sieťach sa medzitým vyrojili historky od ľudí, ktorí herca poznajú a hovoria, že niečo také presne zapadá do jeho výbušnej povahy. Pokiaľ by to bola pravda, mal by Marvel na krku mega problém, keďže stavil celú ďalšiu fázu komiksoviek práve na Majorsa a záporáka Kanga, ktorého v Marvel Cinematic Universe stvárňuje! 

Kopec ďalších filmových noviniek nájdeš aj v letnom magazíne Kamaráta!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.