Keď prišla v máji roku 2021 Demi Lovato s priznaním, že je nebinárna, vyvolala tým rôzne reakcie. To, že sa necíti ani ako žena a ani ako muž ju po pár mesiacoch prešlo a Disney hviezda o sebe začala znovu hovoriť v ženskom rode. Prečo k tomu došlo objasnila v najnovšom rozhovore pre magazín GQ Hype. „Musela som neustále ľudí upozorňovať a vysvetľovať im, že sa neidentifikujem ako žena,“ uviedla.

„Bolo to veľmi vyčerpávajúce. Proste som z toho všetkého bola unavená,“ vysvetľuje dôvod, prečo sa rozhodla znovu v spojitosti s jej osobou hovoriť v ženskom rode. Aj napriek tomu sa však naďalej necíti byť ženou. „Čelím tomu každý deň. Napríklad na verejných toaletách. Môžem chodiť len na dámske, a to aj v prípade, že sa neidentifikujem ako žena. Ďalším príkladom sú oficiálne dokumenty, v ktorých musí človek špecifikovať svoje pohlavie. Máte len dve možnosti – muž a žena. A ja sa necítim byť ani jedným,“ posťažovala sa. Demi však verí, že je dôležité šíriť tieto správy, aby sa rodovo neutrálni ľudia mali na tomto svete v budúcnosti lepšie.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.