Minulý rok to so skupinou GOT7 vyzeralo všelijako. Chalani totiž neobnovili svoje zmluvy s vydavateľstvom JYP Entertainment a fanúšikovia sa báli, že sa skupina rozpadne. Všetko je ale inak a Jay B, Mark Tuan, Jackson Wang, Jinyoung, Youngjae, BamBam a Yugyeom teraz vydávajú svoj nový mini album! Ten má rovnomenný názov ako samotná skupina a obsahuje 6 nových songov. Albáč GOT7 skupiny GOT7 symbolizuje ich nový začiatok.

GOT7 na tlačovke.

Pre sedmičku chalanov nebolo jednoduché nahrať novú dosku, pretože sa všetci venujú budovaniu svojej individuálnej kariéry. „Bolo pre nás ťažké stretnúť sa tvárou v tvár, pretože niektorí členovia ani neboli v Kórei. Často sme sa preto stretávali prostredníctvom video hovorov. Príprava nášho mini albumu nebola ľahká, no nebola ani príliš náročná, pretože nás v tom veľa ľudí podporovalo,“ vysvetlil Jingyoung na tlačovke.

„Týmto mini albumom som sa mohol vrátiť k základom a znovu si pripomenúť, že by som nemal zabúdať na názory, ktoré som mal na začiatku svojej kariéry. Aj keď ako skupina nebudeme schopní vydávať novinky tak často, ako v minulosti, stále sa budeme snažiť čo najlepšie vystupovať ako GOT7 a pritom sa venovať svojim individuálnym kariéram,“ povedal Jay B.

Titulnou skladbou nového albáča je singel NANANA, ktorý GOT7 zverejnili hneď aj s klipom. „Je to skladba pre našich fanúšikov. Dúfam, že táto melódia im dokáže dvihnúť náladu, aj keď prechádzajú ťažkým obdobím,“ odkazuje Jay B, ktorý tento song zložil.

V aktuálnom Kamošovi dostali svoj priestor aj hviezdy K-Popu, kúpiš práve teraz!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.