Drvivá väčšina jej top songov vznikla po tom, čo niektorý z jej krátkodobých vzťahov škaredo stroskotal — alebo po tom, čo si skočila do vlasov s niektorou z ďalších celebrít! Ako dopadli jej konflikty?

So spevákom Johnom Mayerom Taylor randila len krátko, po rozchode o chalaniskovi napísala song „Dear John“. Umelcovi krátko po zverejnení piesne začali chodiť do mejlu aj schránky samé vyhrážky smrťou a všelijaké ďalšie podlé a negatívne priania! „Nenapísala mi ani mi nezavolala, že sa chystá zverejniť song o mne. Ponížila ma, keď som bol už dokopaný na zemi,“ povedal pred časom. „Neurobil som nič, čím by som si od nej toto zaslúžil!“

Krátky konflikt sa v roku 2015 rozhorel aj s raperkou Nicki Minaj, ktorá sa nedostala do užšej nominácie na MTV Video Music Awards. Keď sa potom vyplakala na sociálnych sieťach, samotná Taylor, ktorá zase bola nominovaná s klipom Bad Blood, si myslela, že Nicki sa sťažuje práve na ňu a podkopáva jej prácu! Taylor sa neskôr za svoju nemiestnu kritiku ospravedlnila a Nicki pozvala na stage v prípade, že cenu premení!

Azda najznámejšia mela s Taylor v hlavnej úlohe vypukla so speváčkou Katy Perry! Tá mala podľa Taylor do svojho tímu zlanáriť talentovaných tanečníkov, ktorí s Taylor vystupovali počas turné. Najlepšie kamošky sa tak na niekoľko mesiacov stali zarytými nepriateľkami! Katy neskôr povedala: „Som pripravená nechať to tak. Odpúšťam jej, mrzí ma, ak som jej ublížila a verím, že to tak cíti aj ona. Vo svete sú dôležitejšie, ale hlavne reálne problémy.“ Zdá sa, že baby sa napokon uzmierili, pred časom spolu dokonca piekli koláčiky a Katy sa objavila aj v klipe You Need to Calm Down od Taylor!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.