Sedemčlenná K-Popová senzácia BTS prichádza na Slovensko! Aj keď nie fyzicky, aspoň prostredníctvom live koncertu, ktorý si budeš môcť pozrieť aj v našich kinách. Fanúšikovia tak majú jedinečnú príležitosť vidieť priamy prenos koncertu Permission To Dance On Stage, ktorý sa bude vysielať zo Soulu. Ich originálna show, úžasné tanečné výkony a tie najlepšie hity ich kariéry predvedú v kinách po celom svete 12. marca. Nezmeškaj pohľad na vyše 3-hodinové vystúpenie RM, Jina, SUGA, J-Hope, Jimina, V a Jung Kooka na veľkom plátne tvojho kina.

Na záver ešte dodáme, že Permission To Dance On Stage je najnovšie svetové turné BTS, na ktoré sa chalani dlho pripravovali a makali nielen na ich speváckom výkone, ale aj na každom kroku ich tanečných choreografií, na ktoré je radosť sa pozerať. Vďaka live prenosu ich koncertu v kinách si neopakovateľnú atmosféru vystúpenia budú môcť vychutnať aj BTS Army, ktorí sa na koncert fyzicky nedostali.

Aj BTS sú súčasťou aktuálneho Kamaráta a v Kamarát Poster nájdeš MEGA poster J-Hope. V predaji už len pár dní!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.