Prvýkrát sa stane mamou! Nicki Minaj sa so svetom podelila o skvelú správu – je TEHOTNÁ. Raperka zverejnila fotku so svojim bruškom, ku ktorej napísala: „#Preggers.“ Neskôr zverejnila aj ďalšie fotky, na ktorých hrdo pózuje s rastúcim bruškom. Otcom dieťaťa je jej manžel Kenneth Petty, s ktorým sa vzala v októbri 2019. O tom, že by mohla byť tehotná sa začalo hovoriť už v máji, no raperka to až dodnes tajila.

„Mojim najväčším strachom je, že ma práca tak pohltí, že zabudnem žiť svoj osobný život naplno. Ak by som vydala svoj piaty album a vtedy by som ešte stále nemala dieťa, tak bez ohľadu na to, koľko mám peňazí, by som zo seba ako zo ženy bola sklamaná, pretože mám pocit, že som prišla na svet preto, aby som sa stala matkou,“ vyjadrila sa Nicki v roku 2014 pre magazín Complex a svoje slová splnila – na svet privedie dieťa ešte pred vydaním 5. albumu. Budúcim rodičom gratulujeme.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.