Jednotka vyšla ešte v roku 2015 a sériu sme si okamžite zamilovali. Hoci posledný diel trilógie prišiel len v auguste 2019, všetci dúfame, že tvorcovia natočia aj 4ku!

Vo filmoch si zahrali Sarah Jeffery, Dove Cameron, Booboo Stewart, Sofia Carson, Cameron Boyce, Mitchell Hope, Anna Cathcart a China McClain. Na čom decká robia od skončenia série a ako ich životy vyzerajú dnes? Čítaj!

DOVE CAMERON aktuálne randí so svojím hereckým kolegom Thomasom Dohertym a ináč, len minulý rok dropla niekoľko vlastných songov. Aktuálne ju môžeš vidieť v netflixáckom filme DUMPLIN’ a okrem toho sa pravidelne objavovala v muzikáloch – v telke aj divadle!

Ako už iste vieš, CAMERON BOYCE nás tragicky opustil v lete 2019, po tom, ako mal počas spánku epileptický záchvat. V čase smrti mal len 20 rokov. Cameron mal prsty v mnohých charitách a pamätáme naňho ako na človeka, ktorý by sa pre druhých rozdal. Pred svojím odchodom si stihol zahrať v seriáloch a filmoch ako JESSIE, STEPS, RUNT či PARADISE CITY.

BOOBOO STEWART sa od Twilight ságy riadne rozbehol a na konte má kopec filmov a seriálov, ktoré ešte len čaká premiéra. Uvidíš ho v thrilleri LET HIM GO, romantickej dráme THE NEVER LIST či v seriáli PARADISE CITY!

SOFIA CARSON dala pred pár mesiacmi von svoj singel I LUV U, no a čo sa filmovania týka, vidieť ju možno v seriáli PLL: THE PERFECTIONISTS a FAMOUS IN LOVE, no a tešiť sa na ňu môžeš ešte vo filme FEEL THE BEAT!

MITCHELL HOPE si zahral v novom netflixáckom filme LET IT SNOW spool s Kiernanom Shipkom. Tiež sa objaví v chystanom filme LOVE YOU LIKE THAT!

pripravil: peter394

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.